Faciliteiten

Kleinschalige faciliteiten voor een aangenamer verblijf

Faciliteiten Residentie Californië

Hieronder treft u de faciliteiten van Residentie Californië.
Als u tijdens uw verblijf vragen heeft kunt u terecht bij de receptie. Hier ervaart u de persoonlijke service van de familie Koorn!

Fietsenverhuur

Er ligt meer dan 140 km fietspad op Texel om te verkennen! Maak het uzelf makkelijk: huur een goede fiets bij de receptie. Van een fiets met versnellingen, elektrische fiets, tandem tot passende kinderfiets of mountainbike (1 dag van tevoren reserveren).
Klik hier om uw fietsen te huren

Texel is een echt fietseiland. Texel heeft maar liefst 140 km fietspad, met hele mooie routes. Klik hier voor de mooiste routes

Fietsen-Gezin-Duin-De-Krim-Texel-1
ontbijt-bungalow-residentie-californie-de-krim

Broodjesservice

Informeert u bij de receptie van Residentie Californië ook naar de bezorgservice voor verse broodjes. Deze kunnen op bestelling bij uw appartement worden bezorgd. Ideaal om vervolgens ontspannen de dag te beginnen met een lekker ontbijt op uw balkon of terras! 

Zwembad in De Cocksdorp

Op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp is een prachtig zwembad met binnen- en buitenbad, wildwaterbaan, diverse glijbanen en spraypark voor de kinderen. Indien u wilt zwemmen in dit zwembad, dan kunt u online zwembadkaartjes bestellen (bij voldoende beschikbaarheid). 

Vakantiepark De Krim, bubbelbad
Golfbaan De Texelse

Golfen met korting  

Golfbaan De Texelse ligt te midden van prachtige, uitgestrekte duingebieden bij De Cocksdorp (op 15 kilometer vanaf Residentie Californië). Ook als vakantieganger kunt u hier starttijden reserveren. Als gast van Residentie Californië krijgt u maar liefst 30% korting op greenfees van Golfbaan De Texelse. Een eerste kennismaking met golf? U kunt deelnemen aan een golfintroductieles. Voor groepen zijn er uiteraard ook golf-clinics.